دوشنبه, 30 دی 1398

معرفی کانون هلال احمر

کانون هلال احمر در دی 92 در دانشگاه تاسیس شد.این کانون تاکنون با جذب تعدادی از دانشجویان برای کلاس های امداد و نجات و همچنین برپایی چادر بهداشت و سلامت در دانشگاه به فعالیت پرداخته است.

معرفی کانون:

اهداف تشكيل :

1.  جذب وتربيت دانشجويان به منظورآماده سازي آنان درانجام خدمات امدادي واجتماعي موردنياز جامعه به ويژه هنگام بروزحوادث طبيعي غير مترقبه
  2.  تقويت حس مشاركت جويي و نيكوكاري بين جوانان دانشجو وكمك به وفاق وهمدلي بين اقشار دانشگاهي با اقشار مختلف جامعه به ويژه اقشار نيازمند و آسيب ديده
  3.  همكاري درامرگفتگوي تمدنها و فرهنگها
  4.  توسعه مشاركت دانشجويان درتصميم سازي هاوتصميم گيري درموارد مربوط به آنان
  5.  بسترسازي مناسب درجهت تداوم همکاري دانشجويان با هلال احمرپس ازفراغت از تحصيل
  6.  كوشش درجهت تبيين وشناساندن وظايف و هدفهاي انساني جمعيت هلال احمراز طريق برنامه هاي آموزشي وپژوهشي دانشگاهي
  7.  همكاري داوطلبانه درفعاليتهاي فوق برنامه براي دانشجويان ونيزبرنامه هاي خدمات بهداشتي ودرماني براي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در همين راستا توافقنامه هايي با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و دانشگاه آزاد اسلامي به طور جداگانه منعقد گرديد اين توافقنامه در اجراي بند 7 ماده 3 اساسنامه جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران مصوب ۸/۲/۶۸ و اصلاحيه مورخ ۷۴/۱۲/۲۷ مجلس شوراي اسلامي به منظور افزايش مشاركت دانشگاهيان به ويژه دانشجويان در فعاليتهاي اجتماعي و خدمات مورد نياز سازمان جوانان هلال احمر و برنامه هاي اين سازمان در مراكز دانشجويي و همچنين استفاده از ظرفيت هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي براي تحقق وظايف هلال احمر جمهوري اسلامي ايران منعقد گرديد.

جلیل جعفرنژاد