معرفی انجمن علمی مهندسی رباتیک

اولین دوره انجمن علمی مهندسی رباتیک در مهر 93 تاسیس شد.این انجمن تاکنون کلاس های مختلفی در زمینه رباتیک در دانشگاه برگزار کرده و موفق به کسب رتبه در مسابقات کشوری نیز شده است.

معرفی انجمن:

فعالیت در انجمن های علمی دانشجویی علاوه بر دارا بودن حسن همسویی با فعالیت های کلان نظام آموزشی بستری مناسب جهت آموزش و پرورش مهارت های حرفه ای شغلی و زندگی اعم از کار گروهی، تعامل با دیگران، افزایش روحیه پذیرش تفکر انتقادی و... است.درهمین راستا انجمن های علمی در دانشگاه برای علاقه مندان به فعالیت های گوناگون آموزشی ، پژوهشی با تعامل با دفتر گروه امور فرهنگی اجتماعی همکاری کرده و به ارتقای سطح علمی در دانشگاه کمک شایانی می کنند.

امیر حسین حمید

مجتبی صالحی ، حسین نیک زاده ، سارا رحمانی ، اسما کریمی ، بابک احسان بخش ، امیر حسین حمید

تاریخ برگزاری انتخابات:

آبان ماه 1394