معرفی انجمن علمی مهندسی برق

انجمن علمی مهندسی برق برای نخستین بار در آبان 90 تشکیل شد.انجمن علمی مهندسی برق با همکاری خیل کثیر دانشجویان مقاطع مختلف مهندسی برق دانشگاه می تواند به خوبی در تمامی زمینه ها به خوبی فعالیت کند.

معرفی انجمن:

فعالیت در انجمن های علمی دانشجویی علاوه بر دارا بودن حسن همسویی با فعالیت های کلان نظام آموزشی بستری مناسب جهت آموزش و پرورش مهارت های حرفه ای شغلی و زندگی اعم از کار گروهی، تعامل با دیگران، افزایش روحیه پذیرش تفکر انتقادی و... است.درهمین راستا انجمن های علمی در دانشگاه برای علاقه مندان به فعالیت های گوناگون آموزشی ، پژوهشی با تعامل با دفتر گروه امور فرهنگی اجتماعی همکاری کرده و به ارتقای سطح علمی در دانشگاه کمک شایانی می کنند.

میلاد قربانی

میلاد قربانی ، داوود ربیعی ، محمد ذوقی ، عرفان ایمانی ، مجتبی نوروزی فرد