معرفی بسیج دانشجویی مرصاد

بسیج دانشجویی مرصاد در مهر 86 فعالیت خود را در دانشگاه آغاز کرد. بسیج دانشجویی از ابتدای فعالیت خود در دانشگاه در تمامی حوزه های فرهنگی ، علمی ، هنری ، پژوهشی ، آموزشی ، سیاسی و .... حضوری چشمگر داشته و همواره با دانشجویان و دانشگاه همکاری مطلوبی را داشته است.

معرفی تشکل:

بسيح دانشجويي براي نيل به اهداف مذكور از شيوه هاي زير استفاده خواهد كرد:

1-جذب ، آموزش و سازماندهي دانشجويان داوطلب.

2-آشنا ساختن دانشجويان با فرهنگ ايثار و شهادت و معرفي اسوه هاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس.

3-همكاري در توسعه تحقيقات و پژوهشهاي فرهنگي علمي و دفاعي در راستاي پيشرفت و سازندگي كشور.

4-حفظ و ارتقاي روحيه استكبار ستيزي در دانشجويان.

5-برگزاري يادواره ها ، همايش ها، جشنواره ها و مسابقات مورد نياز.

6-برگزاري دوره ها، اردوها و كلاسهاي فرهنگي، علمي و دفاعي.

7-انتشار جزوات و نشريات بسيج دانشجويي مطابق ضوابط مصوب شورايعالي انقلاب فرهنگي و دستورالعمل هاي ذيربط.

8-همكاري با مسؤولان دانشگاه و تشكلهاي دانشگاهي طبق ضوابط و دستورالعمل هاي نيروي مقاومت بسيج.

فرمانده:

محسن جواهری

محسن جواهری ، مرتضی جمالی ، الهه شرفیان ، وجیهه قربانی ، میلاد یزدانی ، سید سجاد شفاپور ، سجاد صالح پور

دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان ، ساختمان امام رضا (ع) ، طبقه همکف دفتر بسیج دانشجویی مرصاد